Üzleti jellegű kapcsolatépítő portálok > Közösségi portálok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Üzleti jellegű kapcsolatépítő portálok > 15 weboldal. Kategória leírása: Nagyon hasznosak lehetnek üzletépítéshez a kapcsolatépítő jellegű közösségi oldalak.
Szponzorált linkek
Linkedin
http://www.linkedin.com/

LinkedIn strengthens and extends your existing network of trusted contacts. LinkedIn is a networking tool that helps you discover inside connections to recommended job candidates, industry experts and business partners.

Linkedin
Xing.com
http://www.xing.com/

Ismerkedjen meg másokkal, alakítson ki életre szóló kapcsolatokat! Sokat segíthet Önnek egy közeli ismerős a karrierépítésben, álláskeresésben - vagy csak egyszerűen egy jó ötlettel.

Xing.com
Fizetett hirdetés kezelés
http://www.seoz.hu/SEO/Fizetett-hirdetes-kezeles/

Cégünk, több éves tapasztalattal vállalja fizetett kampányok kezelését, nyugodtan bízza ránk az online hirdetését.

Fizetett hirdetés kezelés
Extraprofit
http://www.extraprofit.hu/

www.Extraprofit.hu - Zártkörű Üzleti Klub - Piac és Profit.

Extraprofit
Lépéselőny
http://www.lepeselony.hu/1/regisztracio.html

Lépéselőny Üzleti közösségi portál hivatalos oldala.

Lépéselőny
Facebook kampány kezelés
http://www.keresooptimalizalas.org/facebook-kampany-kezeles.html

Napjainkban csak Magyarországról kb. 3 millió felhasználója van a Facebooknak. Lehetőség van fizetett hirdetést feladni, amennyiben szolgáltatását, termékét népszerűsíteni szeretné. Hatékonyan és költségkímélően működik, hisz ma már rengetegen tölik idejüket a Facebook előtt, így bárki találkozhat a szolgáltatását reklámozó felülettel. Többfajta célcsoport állítható be, életkornak, érdeklődésnek, nemnek, tanulmányoknak, munkahelyeknek megfelelően.

Facebook kampány kezelés
Facebook hirdetési tanácsadás
http://www.klikkmarketing.hu/szolgaltatasok/facebook/hirdetes

Ha Ön is azon gondolkozik, hogy miként tudná készpénzre váltani a Facebook egyedi hirdetés célzási lehetőségeit, vagy nem akarja tétlenül nézni, hogy a konkurencia learatja a babérokat, akkor vágjon bele minél előbb a Facebookon történő hirdetésbe! Weboldalunkon hasznos tanácsokat, tippeket olvashat a hirdetési lehetőségekről. Választhat az eredményes Facebook hirdetési kampányt garantáló csomagjaink közül!

Facebook hirdetési tanácsadás
Facebook hirdetés kezelés
http://xn--keresoptimalizls-smbb03s.co.hu/facebook

Hirdessen a Facebookon célzottan, tudatos vevőcsalogató módszerekkel! Szakképzett kollégáink egyénileg készítik el Önnek saját Facebook hirdetését, és lépésenként finomhangolják a kampányt, hogy minimális költségek mellett valóban érdeklődő látogatókat és kedvelőket szerezzenek weboldalának. Komoly anyagi veszteséggel járhat, ha egy ilyen reklámkampányt hozzá nem értők próbálnak meg lebonyolítani, ne kockáztassa meg tehát, bízza valódi szakemberekre a Facebook hirdetés kezelést!

Facebook hirdetés kezelés
WebCast: Rajongói oldal készítés
http://www.keresoseo.hu/egyedi-facebook-rajongoi-oldal-keszitese-2

Ha Ön sz üzletét fejleszti és felismerte a Facebook-ban rejlő óriási reklámlehetőséget kérjük tekintse meg ajánlatunkat.

WebCast: Rajongói oldal készítés
200 millió tagot számlál a LinkedIn
http://www.xhu.hu/Erdekessegek/Internet/200-millio-tagot-szamlal-a-linkedin.html

200 millió tagot számlál a LinkedIn! Habár a Facebook dominanciája vitathatatlan, a legfrissebb adatokszerint az üzleti közösségi oldalak is tudják növelni követőik számát. A LinkedIn ugyanis most jelentette be, hogy 2012 végére regisztrált felhasználóinak száma elérte a 200 milliót.

200 millió tagot számlál a LinkedIn
m y h u s i t e . h u
http://www.myhusite.hu/

A kapcsolatteremtés új módja. Egyedülálló lehetőség új ismeretségek, üzleti és magán kapcsolatok kialakítására. Portálunk exkluzív ügyfélkörrel rendelkezik, ami garancia a hatékonyságra és biztonságra.

m y h u s i t e . h u
Triun - Magyarország
http://www.triun.hu

A portál alapja egy olyan adatbázis, ahol kereshetőek a magyarországi cégek, egyéni vállalkozók, nonprofit szervezetek és költségvetési intézmények. Nem regisztrált partnerek esetében az adatbázis tartalmazza a gazdasági szereplők 5 alapadatát (név, cégjegyzékszám, adószám, székhely, működési státusz), regisztrált partnerek esetében pedig az alapadatokon felül, a partner által megadott információkat. A regisztrált partnerek ingyenesen vehetik igénybe a velük kapcsolatos információk publikálásának lehetőségét, e mellett nagyon kedvező díjért használhatják a portál több szolgáltatását is (pl.: számlakészítő rendszer, weboldalkészítő rendszer). Számukra továbbá biztosítjuk, hogy több szolgáltatást a piaci ár töredékért megszerezhessenek (pl.: domain regisztráció, webhosting). A meglévő modulok leírása (1sz mellékletben található).

Triun - Magyarország
Yammer, az üzleti közösségi hálózat
http://felhobe.hu/office-365/kozossegi-halo-yammer/

Szeretné, ha alkalmazottai nem a Facebookon beszélnék meg a munkával kapcsolatos ügyeket? Mi tudunk erre egy jó megoldást: használja Ön is a Microsoft közösségi hálózat megoldását, a Yammer-t. A Yammer segítségével minden üzleti titok a vállalaton belül maradhat, nem kell attól félni, hogy az egyéb közösségi hálózatokra kiszivárognak a titkot. Létrehozhat csoportokat, de a csevegésre is lehetőség van. Nálunk kedvező feltételekkel férhet hozzá. Bővebb információkért látogasson el oldalunkra.

Yammer, az üzleti közösségi hálózat
A közösségi médiakutatással járó előnyökről
http://nrc.hu/innovacio/social-media/

Ha fontos vállalkozása szempontjából a visszajelzésekre való gyors reakció, akkor kérjen közösségi médiakutatást! A netnográfia használatával Ön mindig tájékozott lehet azzal kapcsolatban, hogy hogyan vélekednek Önről a vásárlói. A közösségi médiakutatás sikeressége a web felkapottságának köszönhető. Próbálja ki Ön is! márkamenedzsereknek nagyszerű választás. Minden lényeges tudnivalót a közösségi médiakutatásról megtalál az NRC oldalán.

A közösségi médiakutatással járó előnyökről
Facebook célközönség optimalizálás eszköze
http://digitalismarketingtippek.blogspot.hu/2016/01/hogyan-celozza-meg-organ ...

A Facebook célközönség optimalizálás eszköze az Audience Optimization tool, amely nemrégiben látott napvilágot. Ebből az írásból megtudhatja, hogyan célozza meg organikus Facebook posztjaival kiválasztott célközönségét.

Facebook célközönség optimalizálás eszköze
Hirdetések
Oldal leírása
kozossegiportalok.wyw.hu: Közösségi portál katalógus. Weboldalak gyűjteménye a légnépszeűbb közösségi portálokkal kapcsolatban. Iwiw, Facebook, Myspace, stb...
Gyűjteményünkben 161 válogatott közösségi portálok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 161 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 25781