Top 40 legújabb link > Közösségi portálok - wyw.hu

Szponzorált linkek
Facebook hirdetés - Social média marketing ügynökség
https://360-marketing.hu/facebook-hirdetesek-kezelese/

Facebook hirdetéskezelés, konverzió optimalizálás, magas megtérüléssel. Komplex megoldásokban gondolkodunk, ahol az érthető kommunikáció és a folyamatos fejlődésen van a hangsúly. Olyan cégeknek dolgozunk akik piacvezetők akarnak lenni, akik számára fontos a megbízhatóság és a a hosszú távú együttműködés. Értéked adunk ügyfeleinknek. Facebook kampányoknak kiemelt hangsúlyt fektetünk a stratégiára, konverzió növelésre, pontos mérésekre, Minden nap a ROI és ROAS-t figyeljük, tudjuk hogyan kell a Facebook pixelt hatékonyan beállítani, katalógus hirdetések optimalizálni. Neked is tudunk segíteni!

Facebook hirdetés - Social média marketing ügynökség
Facebook hirdetési specialista
https://berelj-marketingest.hu/szolgaltatasaink/adwords-es-facebook-hirdetes ...

Unja már, hogy a Facebook kéthavonta – ráadásul teljesen váratlanul – felforgatja rendszereit, ezért minden esetben – kisebb-nagyobb mértékben – újra kell tanulnia a kezelőfelületeket? Bizonyos feladatokat szeretne a saját kezében tartani, míg más napi teendőket szívesen átadna valakinek? Bízza online kampányait minősített PPC ügynökségre!

Facebook hirdetési specialista
Facebook célközönség optimalizálás eszköze
http://digitalismarketingtippek.blogspot.hu/2016/01/hogyan-celozza-meg-organ ...

A Facebook célközönség optimalizálás eszköze az Audience Optimization tool, amely nemrégiben látott napvilágot. Ebből az írásból megtudhatja, hogyan célozza meg organikus Facebook posztjaival kiválasztott célközönségét.

Facebook célközönség optimalizálás eszköze
A közösségi médiakutatással járó előnyökről
http://nrc.hu/innovacio/social-media/

Ha fontos vállalkozása szempontjából a visszajelzésekre való gyors reakció, akkor kérjen közösségi médiakutatást! A netnográfia használatával Ön mindig tájékozott lehet azzal kapcsolatban, hogy hogyan vélekednek Önről a vásárlói. A közösségi médiakutatás sikeressége a web felkapottságának köszönhető. Próbálja ki Ön is! márkamenedzsereknek nagyszerű választás. Minden lényeges tudnivalót a közösségi médiakutatásról megtalál az NRC oldalán.

A közösségi médiakutatással járó előnyökről
Yammer, az üzleti közösségi hálózat
http://felhobe.hu/office-365/kozossegi-halo-yammer/

Szeretné, ha alkalmazottai nem a Facebookon beszélnék meg a munkával kapcsolatos ügyeket? Mi tudunk erre egy jó megoldást: használja Ön is a Microsoft közösségi hálózat megoldását, a Yammer-t. A Yammer segítségével minden üzleti titok a vállalaton belül maradhat, nem kell attól félni, hogy az egyéb közösségi hálózatokra kiszivárognak a titkot. Létrehozhat csoportokat, de a csevegésre is lehetőség van. Nálunk kedvező feltételekkel férhet hozzá. Bővebb információkért látogasson el oldalunkra.

Yammer, az üzleti közösségi hálózat
Magyarország egyetlen idősek otthona szakértője
http://idosekoldala.hu/

Fő tevékenységünk Egyedülálló, országos idősek otthona közvetítő hálózatunk elsődleges célja, hogy az idősotthoni elhelyezésben segítséget nyújtsunk az időseknek és hozzátartozóiknak. Küldetésünk Független szakértői portálunk az intézményekről releváns információkkal szolgál, többek között a már elhelyezett idősek -, és családtagjai visszajelzései által, akiknek közvetlen tapasztalatai alapján folyamatos rálátást biztosítanak az otthonok szolgáltatásairól és az ellátás minőségéről.

Magyarország egyetlen idősek otthona szakértője
Fizetett hirdetés kezelés
http://www.seoz.hu/SEO/Fizetett-hirdetes-kezeles/

Cégünk, több éves tapasztalattal vállalja fizetett kampányok kezelését, nyugodtan bízza ránk az online hirdetését.

Fizetett hirdetés kezelés
Facebook hirdetés kezelés
http://xn--keresoptimalizls-smbb03s.co.hu/facebook

Hirdessen a Facebookon célzottan, tudatos vevőcsalogató módszerekkel! Szakképzett kollégáink egyénileg készítik el Önnek saját Facebook hirdetését, és lépésenként finomhangolják a kampányt, hogy minimális költségek mellett valóban érdeklődő látogatókat és kedvelőket szerezzenek weboldalának. Komoly anyagi veszteséggel járhat, ha egy ilyen reklámkampányt hozzá nem értők próbálnak meg lebonyolítani, ne kockáztassa meg tehát, bízza valódi szakemberekre a Facebook hirdetés kezelést!

Facebook hirdetés kezelés
Chat ismeretlenekkel
http://ismeretlenek.com/

Az oldalunkat regisztráció nélkül használhatod. Ismeretlenekkel beszélgethetsz, akik később akár ismerősökké is válhatnak. Gyere te is és ismerkedj!

Chat ismeretlenekkel
Online marketing és közösségi média blog
http://www.matebalazs.hu/

A közösségi média megjelenésével egy új fajta kommunikációs csatornára is szert tettek a marketingesek, de kevesen tudják kihasználni teljes mértékben. Az online marketing szempontjából a közösségi oldalak nem csak hirdetési felületekként használhatóak, hanem... Ha felkeltettem a kíváncsiságát keresse fel az oldalt, rengeteg hasznos tanácsot és érdekes cikket találhat az online marketing területéről és a közösségi média oldalairól.

Online marketing és közösségi média blog
Triun - Magyarország
http://www.triun.hu

A portál alapja egy olyan adatbázis, ahol kereshetőek a magyarországi cégek, egyéni vállalkozók, nonprofit szervezetek és költségvetési intézmények. Nem regisztrált partnerek esetében az adatbázis tartalmazza a gazdasági szereplők 5 alapadatát (név, cégjegyzékszám, adószám, székhely, működési státusz), regisztrált partnerek esetében pedig az alapadatokon felül, a partner által megadott információkat. A regisztrált partnerek ingyenesen vehetik igénybe a velük kapcsolatos információk publikálásának lehetőségét, e mellett nagyon kedvező díjért használhatják a portál több szolgáltatását is (pl.: számlakészítő rendszer, weboldalkészítő rendszer). Számukra továbbá biztosítjuk, hogy több szolgáltatást a piaci ár töredékért megszerezhessenek (pl.: domain regisztráció, webhosting). A meglévő modulok leírása (1sz mellékletben található).

Triun - Magyarország
VKontakte - orosz közösségi oldal blogja
http://vkontakte.hu/

A V Kontakte (magyarul: kapcsolatban) 2006 októberében indult, meghívásos alapon. Pavel Durov az alapítója. VKontakte 200 millió regisztrált felhasználójával Oroszországban piacvezető, sőt sikeres az ukrán és a belorusz piacon is. A Facebook 20 milliós oroszországi tábora eltörpül mellette. Átlagosan napi 45-50 millió látogatója van, ezzel az Alexa statisztikái szerint a világ 19-20. leglátogatottabb weboldala. Egyre több híresség érzi szükségét, hogy megjelenjen rajta. Vkontakte értékét 2-3 milliárd dollárra becsülik.

VKontakte - orosz közösségi oldal blogja
Sportolók Világa a Sportprogram kereső és megosztó sportközösség
http://sportersplanet.com/hu/

Mindegy milyen sportot kedvelsz és milyen sporthoz keresel programot. A sportolók világán megtalálod! Legyen az labdajáték, harcművészet, szellemi sport vagy akármi más, bármihez feltölthetsz oktatást, edzést, túrát vagy tábort! Gyere kezdd el és segíts másoknak kikapcsolódni a sportban.

Sportolók Világa a Sportprogram kereső és megosztó sportközösség
Gyik kérdések
http://gyik.eu

Gyakran ismételt kérdések picit másképp. Minden fontos témában kérdéseket tehetsz fel, vagy reagálhatsz másoknak, segítve ezzel őket.

Gyik kérdések
200 millió tagot számlál a LinkedIn
http://www.xhu.hu/Erdekessegek/Internet/200-millio-tagot-szamlal-a-linkedin.html

200 millió tagot számlál a LinkedIn! Habár a Facebook dominanciája vitathatatlan, a legfrissebb adatokszerint az üzleti közösségi oldalak is tudják növelni követőik számát. A LinkedIn ugyanis most jelentette be, hogy 2012 végére regisztrált felhasználóinak száma elérte a 200 milliót.

200 millió tagot számlál a LinkedIn
Facebook Webkam-Chat
http://facebook-chat.hu

Indítsd el a kamerádat, és csevegj akár az összes ismerősöddel egyszerre, úgy, hogy ők közben látnak is téged! Lépj be a Facebook-fiókoddal, kattints az oldal tetején található Bejelentkezés gombra! Az adásod elindításához írj be egy néhányszavas leírást, majd nyomd meg az "Indul!" gombot! A kamerád innentől kikerül a facebook-profilodra is, ezen az oldalon pedig az összes néződdel egyidejű csevegést tudsz folytatni.

Facebook Webkam-Chat
Facebook kampány kezelés
http://www.keresooptimalizalas.org/facebook-kampany-kezeles.html

Napjainkban csak Magyarországról kb. 3 millió felhasználója van a Facebooknak. Lehetőség van fizetett hirdetést feladni, amennyiben szolgáltatását, termékét népszerűsíteni szeretné. Hatékonyan és költségkímélően működik, hisz ma már rengetegen tölik idejüket a Facebook előtt, így bárki találkozhat a szolgáltatását reklámozó felülettel. Többfajta célcsoport állítható be, életkornak, érdeklődésnek, nemnek, tanulmányoknak, munkahelyeknek megfelelően.

Facebook kampány kezelés
WebCast: Rajongói oldal készítés
http://www.keresoseo.hu/egyedi-facebook-rajongoi-oldal-keszitese-2

Ha Ön sz üzletét fejleszti és felismerte a Facebook-ban rejlő óriási reklámlehetőséget kérjük tekintse meg ajánlatunkat.

WebCast: Rajongói oldal készítés
Emo közösség
http://emovip.hu

EmoVip.Hu az Emo-Scene Közösség, nem csak emoknak, hanem mindenkinek, akit ez a stílus érdekel. Az emovip elsősorban azoknak az arcoknak szól, akik a többi, hasonló oldalról kinézetük, viselkedésük vagy gondolkodásmódjuk miatt kilógnak.

Emo közösség
Chat mindenkinek
http://chatfoto.hu/chat

Chat-elj velünk! Nálunk az oldalra regisztrált tagok profilokat hozhatnak létre, barátokat, ismerősöket kereshetnek az oldalon keresztül. A profiljukra ellenőrzött (moderált) képeket tudnak feltölteni, szavazhatnak egymás képeire és kamerázhatnak is.

Chat mindenkinek
Műköröm - beépített műköröm
http://www.mukorom.de/

A műköröm divat napjainkra elérte, hogy rengeteg típusú körömből válogathassanak a hölgyek. Többféle technikával készült műkörmök léteznek már. Az oldalon a beépített műköröm minták vannak összegyűjtve. Az ország műkörömépítői töltik fel ide munkáikat, így mindig az aktuális divatnak megfelelő körmök között böngészhetsz. A legközkedveltebb mintákat pedig a top20-as listáinkban találod, melyek napi, heti és havi bontásba vannak szedve. Itt biztosan rátalálsz a stílusoddal megegyező műköröm mintára. A köröm képeknél megtalálod a műkörmös nevét is, így akár rátalálhatsz a számodra megelelő műkörömépítőre is.

Műköröm - beépített műköröm
Facebook hirdetési tanácsadás
http://www.klikkmarketing.hu/szolgaltatasok/facebook/hirdetes

Ha Ön is azon gondolkozik, hogy miként tudná készpénzre váltani a Facebook egyedi hirdetés célzási lehetőségeit, vagy nem akarja tétlenül nézni, hogy a konkurencia learatja a babérokat, akkor vágjon bele minél előbb a Facebookon történő hirdetésbe! Weboldalunkon hasznos tanácsokat, tippeket olvashat a hirdetési lehetőségekről. Választhat az eredményes Facebook hirdetési kampányt garantáló csomagjaink közül!

Facebook hirdetési tanácsadás
Online gyerekfigyelés
http://netenagyerek.hu

Gyermekek fotóinak, és kommunikációinak figyelése közösségi oldalakon, hogy ne menjen tönkre az életük. Választható közösségi figyelés: Facebook.com, Twitter.com, MyVip.com, iWIW.hu. Gyermeke által feltett képeket, hozzászólásait és ismerőseit vizsgáljuk. védjük meg gyermekeinket a bulvárszeméttől! Szüntessük meg együtt gyermekeink támadás felületeit!

Online gyerekfigyelés
chat és társkereső
http://wline.hu

A wline chat egy olyan oldal, ahol egyszerre chatelhetsz, játszhatsz, fórumozhatsz, vezetheted a saját naplódat (wlog), társat kereshetsz és szórakozhatsz! Élménydús időtöltést nyújtunk azoknak, akik szívesen bóklásznak a virtuális világban, és szeretik a jó társaságot. A regisztráció ingyenes. A chat pénzneme a kredit, amit az online eltöltött időd függvényében automatikusan kapsz. Ezt felhasználhatod játékra, és különböző extrák megvételére. Az oldal egyaránt működik webes felületen - számítógéppel, és wapos felületen - telefonról. A chatszobákban interaktív beszélgetésben vehetsz részt. A nyugodt chatelést a wline vezetősége: az Admin és a Rogerek állandó jelenléte biztosítja, ők segítenek bármilyen, az oldallal kapcsolatos kérdések, illetve problémák megoldásában.

chat és társkereső
Szórakozz.hu Közösségi Portál
http://www.xn--szrakozz-w3a.hu

Közösségi portál a szórakozni vágyóknak ! Mi vár rád ha te is közösségünk tagja leszel ? Chat, online játékok, vagy videó tár ahová te is feltöltheted kedvenc videóidat és megoszthatod ismerőseiddel . Társkeresés, ha ismerkedni szeretnél . Ismerősök keresése, meghívása a közösségbe . Online közösségek, aminek te is tagja lehetsz . Legjobb buli helyek, események, amit te is szervezhetsz oldalukon stb a teljesség igénye nélkül . Szórakozz te is velünk !

Szórakozz.hu Közösségi Portál
Pannon Nyugdíjas Klub
http://pannon.jaisz.hu/

Győr Megyei Pannon Nyugdíjas Szövetség és Arrabona Városi Nyugdíjas Egyesület.

Pannon Nyugdíjas Klub
Jewish Meeting Point
http://www.jmpoint.hu/

Magyarország legnagyobb Internetes zsidó közössége, zsidó társkereső, közösségi portál, álláskereső, hírek, cikkek.

Jewish Meeting Point
Családi Net
http://www.csaladinet.hu/

A család információs központja. Női portál. Családi témák a terhességtől a nagyszülőségig, programajánlók, szakértők, közvetítők, webshop, blog.

Családi Net
Nyomdaipari Közösségi Portál
http://www.nyomdainfo.hu/

Naprakész és részletes adatbázis a hazai nyomdákról, árajánlatkérő rendszerrel, szakmai fórummal és apróhirdetésekkel. Friss hírek és hasznos információk a nyomdaiparról.

Nyomdaipari Közösségi Portál
Kultúra és Közösség
http://www.socio.mta.hu/kultura_es_kozoseg/

Lapunk szerkesztősége az MTA Szociológiai Kutatóintézetének Tudás, Értékek, Kultúra Kutatási Osztályán működik.

Kultúra és Közösség
Wakku
http://wakku.hu/blog/

Wakku Alternatív Kulturális Közösségek Uniója. Kulturális közösségi portál.

Wakku
Rátalálsz közösségek
http://www.ratalalsz.hu/

Csatlakozz te is nagyszerű közösségeinkhez! Ha nem találsz megfelelő közösséget, akkor te is létrehozhatsz egy olyan témát, amiben szívesen beszélgetsz a tagokkal. Megoszthatod az érdekes eseményeket, megvitathatod másokkal elképzeléseidet, valamint érdekes tanácsokat, ötleteket adhatsz másoknak és mások is neked. Egy egész kis csapat gyűlik össze a különféle témákon belül, mely igazán érdekes közösségi oldalak lesznek.

Rátalálsz közösségek
Egy kis segítség a blogoláshoz
http://www.inteliart.hu/blog-marketing-kezikonyv.html

Érdemes-e, hogyan kezdjünk neki, mit tegyünk a látogatókért? A blogolás továbbra is nagy divat az interneten, számtalan helyen és számtalan témában indítanak az emberek blogokat. A sok-sok blog közül néhány nagyon olvasott, postjai pörögnek a közösségi médiában is, viszont sok meghal, eltűnik az internet végtelen szemeteskukájában.

Egy kis segítség a blogoláshoz
Exkluzív Társkereső
http://www.exkluzivtarskereso.hu

Komoly kapcsolatok közvetítése diplomásoknak és középvégzettségűeknek, személyre szólóan. Azonnali ismerkedési lehetőségek, randevú szervezés. Minden korosztályt nagy szeretettel várunk!

Exkluzív Társkereső
SiteTalk
http://www.sitetalk.com/

A legújabb webes üzleti trendeket kombináló, magyarul is tudó globális közösségi oldal. A SiteTalk - a közösségi funkciók mellett - a tagok közt ingyenes telefonálási lehetőséget is biztosít, saját SIM kártyájával (www.sitetalksim.com). Emellett webáruház (www.sitetalkmall.com), utazási portál (www.sitetalktravel.com), játékok (games.sitetalk.com) A cég 2 éven belül szeretné elérni a 100 milliós taglétszámot, amellyel a tőzsdére szándékozik lépni, ezért hetente, Euróban fizetett bónusszal motivál, ha meghívod ismerőseidet. Tégy egy próbát - regisztrálj ingyenesen, és kövesd az ismerősi hálód, és vele együtt a bankszámlád bővülését.

SiteTalk
Chatlakozz - Magyar közösségi portál
http://chatlakozz.hu/

Könnyen kezelhető chat oldal. Természetesen a chat mellett a portál más szórakozást is kínál a cset szerelmeseinek. Chatlakozz te is közösségi portálunkhoz, ahol többek között chat, játékok, receptek, társkereső és még sok mást megtalálsz ami érdekelhet. Ami a legfontosabb hogy közösségi portálunkon barátokat is szerezhetsz az interneten akikkel cseveghetsz kedvedre vagy akár megoszthatod gondolataidat is.

Chatlakozz - Magyar közösségi portál
Szórakozás
http://szorakozas.wyw.hu/

Szórakozás Budapesten és vidéken. Utazás, színházak, teke, bowling, biliárd, disco-k, wellness. Kiállítások, kávézók, vadasparkok, mozik, karaoke helyek, klubok.

Szórakozás
Magyar Chat
http://chat.99weblap.com/

Magyar chat oldalak gyűjteménye. Chat kiindulópont. - chat.99weblap.com

Magyar Chat
Londoni Magyarok
http://www.magyaroklondonban.com/

Angliában élő Magyarok közösségi weboldala. Londoni szállás, munka, fórum.

Londoni Magyarok
Vallás, lélek
http://vallas-lelek.wyw.hu/

Adventista, Baptista, Evangélikus, Iszlám oldalak, alapítványok, angyalok. Egyiptomi, Görög, Katolikus, Mormon, ősmagyar, Református, Tao, Zsidó vallás. Jehova tanúi, Hinduizmus, Hit Gyülekezete.

Vallás, lélek
Hirdetések
Oldal leírása
kozossegiportalok.wyw.hu: Közösségi portál katalógus. Weboldalak gyűjteménye a légnépszeűbb közösségi portálokkal kapcsolatban. Iwiw, Facebook, Myspace, stb...
Gyűjteményünkben 161 válogatott közösségi portálok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 161 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 25781