Blogok, blog közösség > Közösségi portálok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Blogok, blog közösség > 6 weboldal. Kategória leírása: A blog, blogírás kiválóan alkalmas arra hogy a közösséggel megoszd örömed és bánatod barátaiddal.
Szponzorált linkek
Blogkatalógus.net
http://www.blogkatalogus.net/

Blogkatalógus.net. Blogkatalógus és blogmagazin mindenkinek.

Blogkatalógus.net
Online marketing és közösségi média blog
http://www.matebalazs.hu/

A közösségi média megjelenésével egy új fajta kommunikációs csatornára is szert tettek a marketingesek, de kevesen tudják kihasználni teljes mértékben. Az online marketing szempontjából a közösségi oldalak nem csak hirdetési felületekként használhatóak, hanem... Ha felkeltettem a kíváncsiságát keresse fel az oldalt, rengeteg hasznos tanácsot és érdekes cikket találhat az online marketing területéről és a közösségi média oldalairól.

Online marketing és közösségi média blog
Blogsziget
http://www.blogsziget.hu/index.php

Blogsziget. Blogajánló. Saját oldal. Szabályzat, keresés.

Blogsziget
Blog.hu
http://blog.hu/?token=6b24ac332605d6270f54e63943bdb320

Egy konnektort sem vagy képes bedugni? Nálunk pár kattintással lehet saját blogod. És ha szeretnél, pár hét alatt híres is lehetsz.

Blog.hu
Egy kis segítség a blogoláshoz
http://www.inteliart.hu/blog-marketing-kezikonyv.html

Érdemes-e, hogyan kezdjünk neki, mit tegyünk a látogatókért? A blogolás továbbra is nagy divat az interneten, számtalan helyen és számtalan témában indítanak az emberek blogokat. A sok-sok blog közül néhány nagyon olvasott, postjai pörögnek a közösségi médiában is, viszont sok meghal, eltűnik az internet végtelen szemeteskukájában.

Egy kis segítség a blogoláshoz
VKontakte - orosz közösségi oldal blogja
http://vkontakte.hu/

A V Kontakte (magyarul: kapcsolatban) 2006 októberében indult, meghívásos alapon. Pavel Durov az alapítója. VKontakte 200 millió regisztrált felhasználójával Oroszországban piacvezető, sőt sikeres az ukrán és a belorusz piacon is. A Facebook 20 milliós oroszországi tábora eltörpül mellette. Átlagosan napi 45-50 millió látogatója van, ezzel az Alexa statisztikái szerint a világ 19-20. leglátogatottabb weboldala. Egyre több híresség érzi szükségét, hogy megjelenjen rajta. Vkontakte értékét 2-3 milliárd dollárra becsülik.

VKontakte - orosz közösségi oldal blogja
Hirdetések
Oldal leírása
kozossegiportalok.wyw.hu: Közösségi portál katalógus. Weboldalak gyűjteménye a légnépszeűbb közösségi portálokkal kapcsolatban. Iwiw, Facebook, Myspace, stb...
Gyűjteményünkben 161 válogatott közösségi portálok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 161 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 25781